PIENS, PIENA PRODUKTI
LABORATORIJAS IEKĀRTAS PIENAM UN PIENA PRODUKTIEM
MilkoScan™ FT3
Šķidriem un viskoziem piena produktiem: piens, krējums, sūkalas, paniņas, kefīrs, jogurts, skābais krējums, šokolādes un citu piedevu piens, iebiezināts piens, saldējuma masas, deserti, sūkalas/sūkalu permeāts, koncentrētas sūkalas/koncentrēts permeāts u.c. Digitāla iekārta ar inteliģentiem diagnostikas rīkiem, nodrošina jaunu uzticēšanās līmeni.
IEKĀRTAS NOVIETOJAMAS RAŽOŠANĀ PIENAM UN PIENA PRODUKTIEM
ProFoss™
Augstas izšķirtspējas NIR diožu tehnoloģija, un reāllaika mērījumi plūsmā sviestam, WPC/MPC, svaigiem sieriem, Mocarella sieram, grieķu jogurtam, biezpienam, suliņu un piena proteīnu koncentrātam. Arī sausais vājpiens, sausais pilnpiens, sausās suliņas, WPC pulveris, MPC pulveris, kazeīna pulveris.
CENTRĀLĀS PIENA LABORATORIJAS IEKĀRTAS
MilkoScan™ 7 RM
Inovatīva 7.paaudzes tehnoloģija no 100 līdz 600 paraugiem/stundā. Govs, aitas, kazas un bifeļu svaigpiens. Parametri: tauki, olbaltumvielas, laktoze, kopējā sausna, urīnviela, sasalšanas punkts, brīvās taukskābes, kazeīns, taukskābju profils, pH, H-rādītājs, ketozes skrīnings un vispārējs svaigpiena viltojumu skrīnings.