Krioskopi no Gerber Instruments A/G

Piena sasalšanas temperatūra ir viens no kvalitātes rādītājiem, kas ļauj noteikt ūdens piejaukumu pienam.

Piena sasalšanas temperatūra ir ļoti stabils parametrs. Nokļūstot ūdenim pienā, samazinās pienā šķīdušo vielu koncentrācija un piena sasalšanas temperatūra paaugstinās. Vidēji 1% pievienota ūdens paaugstina piena sasalšanas temperatūra par 0,005°C.  Cryoscope C1 vai C1A ļauj noteikt šīs nelielās izmaiņas ar precizitāti ± 2 m°C/ m°H, kas ir divreiz labāka kā nosaka standarts ISO 5764/ IDF 108.

Ērti lietojama un viegli kalibrējama iekārta  Cryscope C1 Manual vienam paraugam vai 12-vietīga iekārta Cryoscope C1A Automat, palīdzēs Jums novērst nekvalitatīva piena nonākšanu tālākos pārstrādes posmos.

Sasalsanas punkta iekarta Cryoscope_2019-1

Vēlaties uzzināt vairāk? Rakstiet mums!